Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
A bíráskodás miatt levonult a pályáról a Fradi nőikézi-csapata

A zilahi négycsapatos kézilabdatorna döntőjének 46. percében levonult a pályáról a Ferencváros, miután Elek Gábor vezetőedző úgy ítélte meg, hogy a játékvezetők folyamatosan és szándékosan a magyarok ellen fújnak. A viadalt a házigazda nyerte meg.

"A játékvezetés színvonala miatt döntöttem úgy a 46. percben, hogy a sérüléseket megelőzvén lehívom a csapatot a pályáról. A Siófok elleni idegenbeli rangadó miatt nem kockáztathattam a játékosaim testi épségét. Elnézést kérek minden szurkolótól! A szombati játékvezetés színvonalát leszámítva az elmúlt két napról csak a legjobbakat tudom elmondani. A vendéglátás tökéletes volt. Békében, barátságban váltunk el, és nyári tornánkra szeretettel várjuk vissza a Zalau csapatát" - nyilatkozta Elek Gábor a klub hivatalos honlapján.

A Sportulsalajean.ro portál egyik kommentelője úgy fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban: szégyen, amit a bírók műveltek, és szégyellje magát Gheorghe Tadici (az egykori román szövetségi kapitány, a Zilah jelenlegi edzője), hogy ilyen bíráskodást rendelt.

Eredmények, December 1. Kupa, döntő:
HC Zalau - FTC-Rail Cargo Hungaria 24-22 (15-16) - a 46. percben félbeszakadt.

www.origo.hu
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám