Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Botrány a Román Jégkorong Szövetség közgyűlésén – ismét Tánczos Barna az elnök

Csaknem tíz órán át tartó, botrányokkal tarkított közgyűlés végén szerdán este újraválasztotta az elnöki tisztségbe Tánczos Barnát a Román Jégkorong Szövetség.

Tánczos Barna megbízatása további négy évig szól. A munkát folyamatosan ellehetetlenítette egy Tánczos leváltására törekvő, kis létszámú, de hangos csoport. Azt sérelmezték, hogy a közgyűlésen a 2012-13-as bajnokságba nevezett csapatok képviselői kaptak szavazati jogot, és nem az előző bajnokság képviselői.

„A vita és a harc arról szól, hogy vezethetik-e magyarok a Román Jégkorong Szövetséget” - nyilatkozott a közgyűlés után az MTI-nek Tánczos Barna. Az újraválasztott elnök hozzátette: 15 nap múlva foglalja el posztját a szövetség új vezetése. Ha valaki fellebbezést nyújt be a közgyűlés határozatai ellen, akkor azt jogi úton próbálják tisztázni.

A Pro Sport sportmagazin internetes oldalán óriási botrányként közölte, hogy a Tánczos Barna által szervezett biztonsági szolgálat emberei fegyverrel fenyegették meg a bukaresti Steaua korábbi vezérszurkolóját, aki egy a bajnokságban nem szereplő csapat képviseletében volt jelen a közgyűlésen. Tánczos Barna szerint azonban a közgyűlés biztonságos lebonyolítására igénybe vett őrző-védő szolgálat két fegyvertelen, öltönyös ügynökkel biztosította a helyszínt.

www.kronika.ro
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám