Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Ezüst, arany, ezüst, arany - mámoros csütörtök

Egy arany- és két ezüstéremmel zárta a csütörtöki napot a magyar kajakoscsapat az Eton Dorney centrumban. Kozák Danuta olimpiai bajnok, a férfi négyes és a Kovács–Janics korábbi aranykettős második lett.

A szerdai két arany (Dombi Rudolf és Kökény Roland duója, illetve a női négyes Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina összetételben) és egy hatodik hely (Vajda Attila, c-1 1000 m) után valami hasonlóra voltunk éhesek csütörtökön is, annál is inkább, mert férfi kajak négyesünk futamgyőztesként jutott döntőbe, Kozák Danuta lendületből jött rá egyes döntőjére a szerdai négyesarany után, a Kovács–Janics duó pedig 2004-ben és 2008-ban sem talált legyőzőre 500-on.

Szinte végig vezetve Risztov Éva nyerte a 10 kilométeres női hosszútávúszást csütörtökön a Hyde Park Serpentine taván. Fő vetélytársát, az amerikai Haley Anderson mindössze 0,4 tizedmásodperccel előzte meg. Risztov futamát a lelátóról szurkolta végig David Cameron brit miniszterelnök is.

A verseny összképe alapján Risztov győzelme már csak azért is megérdemelt, mert végig az élbolyban haladt, és igen hamar tisztán az élre is állt, senkit nem hagyott maga előtt menni a korábbi „ezüstlány”.
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám