Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Nagyváradon gyűlnek össze a kárpát-medencei fiatal közgazdászok

Július 13. és 15. között a nagyváradi Continental Forum Hotel ad otthont a második Kárpát-medencei Ifjú Közgazdászok Találkozójának (KÁMFOR). A kétnapos rendezvényre Szerbiából, Szlovákiából, Magyarországról és Romániából is érkeznek fiatal közgazdászok, illetve a gazdaság iránt érdeklődő személyek. 


A konferencia résztvevői plenáris előadásokon és workshopokon tágíthatják tudásukat  a társadalmi felelősségvállalás, a közép-kelet európai vállalkozói környezet sajátosságai, a start-up-ok világa, a fenntartható gazdaság lehetőségei, illetve a család és karrier közti kapcsolat témáiban. A rendezvény emellett kapcsolatépítési és hasznos kikapcsolódási lehetőséget is jelent a fiatalok számára.

Az előadók között szerepel többek között Kádár Magor tréner,  kommunikációs szakember, Csibi Magor, a World Wide Fund For Nature (WWF) romániai programigazgatója, Bitai László pénzügyi elemző, Szabó Árpád egyetemi adjunktus, Kecsmár Attila tech- vállalkozó, Kolumbán Gábor, a Civitas Alapítvány alapítója, Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója és Gyulai Iván ökológus.

Az előadók névsora folyamatosan frissül, a program aktualizálás alatt van.
Regisztrálni a KÁMFOR weboldalán (www.kamfor.eu) lehet, a részvételi díj június 30-ig, szállás nélkül 50 lej, szállással 80 lej. A július 1 és 6 között regisztrálók 70, illetve 100 lejt kell fizessenek, ha részt kívánnak venni a konferencián.

Sajtóközlemény
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám