Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Raffael szúrta mellkason Cozmát

Az osztrák rendőrség vasárnap este fél kilenckor kapta meg a magyar rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot. Nem sokkal később, az A2-es déli autópályán, Bad Blumau közelében felfigyeltek arra az Olaszország felé haladó gépkocsira, amelynek a típusa és a rendszáma a magyar rendőrség által megadott információk között szerepelt.

A járművet feltartóztatták. A volán mögött egy nő ült, mellette az a férfi, akiről később kiderült, hogy azonos az egyik körözött személlyel (a veszprémi rendőrség éjszakai tájékoztatója szerint a 31 éves Raffael Sándorról van szó).

A veszprémi Patrióta Lokál biztonsági kameráinak felvételei alapján egyértelműen bebizonyosodott, hogy nem az MKB Veszprém sportolói kezdeményezték azt a vitát, ami végül Marian Cozma meggyilkolásába torkollt, jelentette az Info Rádió. Derzsi Péter, a Veszprém megyei rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője szerint a felvételek alapján a konfliktus egyszerű nézeteltérésből indult.

A vitát nem a kézilabdások kezdeményezték. A felvételek alapján nem voltak agresszívak, még ittasak sem. A támadók azonban igen, a szóváltást követően azonnal ütöttek.

A felvételek alapján valószínűsíthető, hogy a gyilkosságot a három eddigi gyanúsított - az Ausztriában elfogott N. Győző és R. István, valamint a szökésben lévő Sztojka Iván - követte el - "saját társaságukból kiválva, önhatalmúlag".

A rendőrség értesülései szerint Sztojka Iván még Magyarországon van, nagy erőkkel keresik. A másik két gyanúsítottat Bolcsik Zoltán veszprémi rendőrfőkapitány szerint az osztrák hatóságok heteken belül kiadhatják.

www.index.hu
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám