Nagyvarad.Net

időjárás Nagyváradon

Bejelentkezés

E-mail cim


JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Több ezren vonultak Cozma tiszteletére

A hideg és a süvítő szél ellenére gyűlt össze a Veszprémben soha nem látott méretű demonstráció az egy hete meggyilkolt sportoló tiszteletére.

4-5 ezren vonultak az egy hete meggyilkolt Marian Cozma tiszteletére rendezett emlékmenetben vasárnap Veszprémben. A többségben fekete ruhás gyászolók a kézilabdázó "Soha nem feledünk" felirattal ellátott nagyméretű fotóját követték két órán keresztül a városközponttól a sportcsarnokig, a Veszprém Arénáig.

A demontsrálók között sok szurkoló volt, sokan tekerték magukra az MKB Veszprém drukkersálát és többen viseltek 8-as feliratú pólót, a sportoló ugyanis 8-as számú mezben játszott. A hideg és a süvítő szél ellenére gyűlt össze a soha nem látott méretű demonstráció Veszprémben.

A nagy rendőri készültség ellenére nem volt semmilyen atrocitás, felemelt hangú vádaskodás. Több száz mécsest gyújtottak a tragédia helyszínénél, a Patrióta bár előtt, illetve az Arénánál is. A tömeges gyertyagyújtás miatt egyébként már a szomszéd Tesco és a környékbeli virágboltok sem tudták mécsessel ellátni a Cosmára emlékezőket.

A csarnok előtt néhány ezren kivetítőn követik a Bajnokok Ligája meccset.


 

www.index.hu

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Cikkek e kategóriában
Reklám